Software ontwikkeling

Software Ontwikkeling

U kunt op het gebied van software ontwikkeling bij ons terecht op de volgende gebieden:

  • ASP.Net
  • Perl
  • C#

Alle gemaakte websystemen kunnen desgewenst ook bij ons gehost worden.

Voorbeelden

Het meerdendeel van de gemaakte websystemen bevindt zich op verschillende intranet servers in Nederland. Om een beeld te geven van de mogelijkheden kunt u onderstaande publieke websites bekijken:

ASP.Net

Uw website kan bij Polar Automatiseringsdiensten ontwikkeld worden met behulp van de Visual Studio omgeving van Microsoft.

ResponsiveDeze omgeving kent een aantal voordelen ten opzichte van andere omgevingen. Zo kan uw software eenvoudig gemigreerd worden en kan het beheer op ieder moment bij een andere partij belegd worden. Dit zal natuurlijk niet nodig zijn, maar het is goed om te weten dat de continuïteit geborgd is.

De manier van ontwikkelen zorgt ervoor dat uw website altijd veilig is. Zo wordt uw website beschermd tegen "SQL injection" doordat de integratie met SQL server zo goed is.

Het content management systeem wordt opgezet met behulp van de ontwikkel controls van DevExpress. Dit zorgt ervoor dat het CMS wel volledig maatwerk kan worden, en toch blijven de kosten binnen de perken.

Het is eenvoudig om uw gegevens te delen met leverancier of klanten door gebruik te maken van webservices.

Van alle pagina's kunnen indien gewenst eenvoudig downloadbare pdf's gemaakt worden waarin de lay-out van uw briefpapier is opgenomen.

C#.Net maatwerk

Ook het laten maken van Windows software behoort tot de mogelijkheden. Maatwerksoftware kan gemaakt worden in C#.Net. Deze taal van Microsoft wordt bij de meeste software bedrijven gebruikt om Windows software te ontwikkelen.

Voor de meeste zaken is voldoende software te vinden. Vaak past de aangeboden software echter net niet bij uw proces of sluit het niet aan bij uw software. Problemen met de gegevensuitwisseling zijn vaak niet op te lossen en leveren veel frustratie op.

Het is vrij eenvoudig om verschillende softwarepakketten op elkaar aan te sluiten alleen moet daar dan vaak wel extra software voor geprogrammeerd worden die als brug dient tussen de reeds aanwezige software. Hierbij kan Polar Automatiseringsdiensten u helpen.

Veel bedrijven grijpen naar Microsoft Excel om de administratie mee te doen die niet in echte software past. Iedereen weet natuurlijk dat Excel niet bedoeld is om een administratie in te voeren, alleen heeft maatwerksoftware de naam heel kostbaar te zijn. Dit is echter niet altijd waar. Eenvoudige administraties kunnen snel opgezet worden zodat uw gegevens door meerdere mensen benaderd kunnen worden en u niet het risico loopt alles kwijt te zijn als meerdere gebruikers gelijktijdig een bestand proberen aan te passen.

Perl

Een van de minder gebruikte talen om websites mee te maken is Perl. Perl behoeft de nodige uitleg om te verduidelijken wat de voordelen van Perl zijn.

Perl is een scripting taal die afgeleid is van C maar die niet ontwikkeld is om het de programmeur makkelijker te maken. Deze taal is met name ontworpen om enorme snelheden te behalen. Het is vooral een prettige taal als uw website heel veel verkeer genereert maar u niet de hoofdprijs wil betalen door een enorm serverpark neer te zetten.

Standaard is Perl veel veiliger dan scriptingtalen als php, maar minder veilig dan bijvoorbeeld ASP.Net. Iedere website wordt geprogrammeerd bovenop de geschreven beveiligingsmodule van Polar Automatiseringsdiensten. Deze module zorgt ervoor dat hackers geen enkele kans maken uw klantgegevens te stelen.

Websites geprogrammeerd in Perl werken standaard op een MySQL server. Deze levert zeer goede performance en is zeer stabiel.

Uitwisseling met andere partijen is lastiger te realiseren binnen Perl. Als ontwikkelaar ben je meer toegewezen op de klassieke technieken om gegevens uit te wisselen zoals via FTP.

Het opvragen van gegevens van andere partijen is daarentegen weer veel gemakkelijker. Zo is er bijvoorbeeld standaard een Twitter integratie mogelijk om getwitterde berichten op uw website te publiceren.

Adres en telefoonnummer

Polar Automatisering
Dardanuspad 20
5631 KE Eindhoven

info@polar-automatisering.nl
Arjen: +31625037526
Marjolijn: +31657587985