Software ontwikkeling

Software Ontwikkeling

U kunt op het gebied van software ontwikkeling bij ons terecht op de volgende gebieden:

  • MVC
  • ASP.Net
  • C#

Alle gemaakte websystemen kunnen desgewenst ook bij ons gehost worden.

Voorbeelden

Het meerdendeel van de gemaakte websystemen bevindt zich op verschillende intranet servers in Nederland. Om een beeld te geven van de mogelijkheden kunt u onderstaande publieke websites bekijken:

MVC/ASP.Net

Uw website kan bij Polar Automatiseringsdiensten ontwikkeld worden met behulp van de ontwikkelomgeving van Microsoft.

ResponsiveDeze omgeving kent een aantal voordelen ten opzichte van andere omgevingen. Zo kan uw software eenvoudig gemigreerd worden en kan het beheer op ieder moment bij een andere partij belegd worden. Dit zal natuurlijk niet nodig zijn, maar het is goed om te weten dat de continuïteit geborgd is.

De manier van ontwikkelen zorgt ervoor dat uw website altijd veilig is. Zo wordt uw website beschermd tegen "SQL injection" doordat de integratie met SQL server zo goed is.

Het content management systeem wordt opgezet met behulp van de ontwikkel controls van DevExpress. Dit zorgt ervoor dat het CMS wel volledig maatwerk kan worden, en toch blijven de kosten binnen de perken.

Het is eenvoudig om uw gegevens te delen met leverancier of klanten door gebruik te maken van webservices.

Van alle pagina's kunnen indien gewenst eenvoudig downloadbare pdf's gemaakt worden waarin de lay-out van uw briefpapier is opgenomen.

C#.Net maatwerk

Ook het laten maken van Windows software behoort tot de mogelijkheden. Maatwerksoftware kan gemaakt worden in C#.Net. Deze taal van Microsoft wordt bij veel software bedrijven gebruikt om Windows software te ontwikkelen.

Voor de meeste zaken is voldoende software te vinden. Vaak past de aangeboden software echter net niet bij uw proces of sluit het niet aan bij uw software. Problemen met de gegevensuitwisseling zijn vaak niet op te lossen en leveren veel frustratie op.

Het is vrij eenvoudig om verschillende softwarepakketten op elkaar aan te sluiten alleen moet daar dan vaak wel extra software voor geprogrammeerd worden die als brug dient tussen de reeds aanwezige software. Hierbij kan Polar Automatiseringsdiensten u helpen.

Adres en telefoonnummer

Polar Automatisering
Weegschaalstraat 3 unit 1.05
5632 CW Eindhoven

info@polar-automatisering.nl
Arjen: +31625037526
Marjolijn: +31657587985